VIDEOKOOSTE

Neil Robertson – Triple Crown -pelaaja – maailmanmestaruus, Masters-kisan voitto ja UK Championship -voitto

Mark Selby ja Neil Robertson pelasivat Tampere-talossa 7.12.2023.

SNOOKER SHOWDOWN

Tampere-talossa 7.12.2023

OTTELUPARI

MAAILMANMESTARIT VASTAKKAIN

Mark Selby
vs.
Neil Robertson
Tampere-talossa to 7.12. klo 18

Koe snookeria parhaimmillaan Tampereella, kun nämä kaksi maailmanmestaria asettuvat vastakkain Tampere-talon isossa salissa. Jännittävän snookertapahtuman tulee selostamaan paikan päälle Eurosportilta ja Discovery+:lta tuttu Aki Kauppinen.

Nelinker­tainen maailman­mestari Mark Selby korvaa otteluun alun perin kiinnitetyn Luca Brecelin

Hallitseva maailmanmestari Luca Brecel on valitettavasti joutunut vetäytymään Tampere-talossa järjestettävästä näytösottelusta viime hetkellä äkillisen sairastumisen vuoksi. Brecelin sijaan Neil Robertsonia vastaan astuu englantilaistähti Mark Selby.

Selby on ensimmäinen – ja toistaiseksi ainoa – pelaaja, joka on tehnyt 147 pisteen maksimibreikin snookerin MM-finaalissa. Selby on tuoreella maailmanlistalla viidentenä ja Robertson kuudentena.

Neil Robertson – Triple Crown -pelaaja – maailmanmestaruus,
                Masters-kisan voitto ja UK Championship -voitto

PELAAJAT

Mark Selby

JESTER FROM LEICESTER

Mark Selby

Englantilainen konkaripelaaja on yksi snookertaivaan kirkkaimmista tähdistä. Hän on lajin nelinkertainen maailmanmestari, joka on kerännyt myös pitkän liudan ranking-, Masters- ja UK Championship -voittoja. Selby, 40, hallitsee strategiapelin suvereenisti ja on paineensietokyvyltään ylivoimainen, todellinen pöytien peto, jota moni kavahtaa vastustajanaan.


THE THUNDER FROM DOWN UNDER

Neil Robertson

Australialainen snookerlegenda on pokannut urallaan kaikkiaan 23 ranking-voittoa. Hänellä on hallussaan myös arvostettu Triple Crown -hattutemppu eli maailmanmestaruus, Masters-kisan voitto ja UK Championship -voitto. Robertson, 41, on pitkien lyöntien ja lyöntisarjojen maestro. Urallaan hän on tehnyt kisaotteluissa viisi 147 pisteen lyöntisarjaa eli maksimibreikkiä.

Neil Robertson

LIPUT

LIPPU.FI

Osta lippusi nyt!

Aidon snookertunnelman takaamiseksi tapahtuman liveselostus välitetään yleisölle televisiostakin tuttujen kuulokkeiden välityksellä, jollaisia käytetään muun muassa snookerin MM-kisoissa ja Master-turnauksissa.

Tarjolla on myös VIP-lippuja, jotka takaavat parhaat paikat näyttämöltä aivan pelipöydän vierestä. VIP-lipun haltijat pääsevät lisäksi tapaamaan Neil Robertsonia ja Mark Selbyä ottelun jälkeen, paikalla on myös Aki Kauppinen.

Jotta kaikilta paikoilta pääsee seuraamaan ottelua hyvin, pelin tapahtumat heijastetaan pelipöydän yläpuolella olevalle jättikankaalle.

Tapahtumapaikalla on K18-alue, jonne saa ottaa mukaan Tampere-talon ravintolasta ostettuja juomia.

LIVE-SELOSTUS

”Kapuzky”

Aki Kauppinen

Aki Kauppinen on monille snookerin ystäville tuttu ääni. Hän on sanoittanut kansainvälisiä vihreän veran kamppailuja katsojien iloksi Eurosport-kanavalla jo vuodesta 1997 lähtien. Viime aikoina myös Kutosella snookeria selostanut Kauppinen on informatiivisella selostusotteellaan innostanut yhä uusia suomalaisia seuraajia tämän taitolajin pariin.


TAMPERE-TALO

Tampere-talo, kuva: Aato Heikkonen
Tampere-talo, kuva: Joonas-Loueranta